Sunday, April 21, 2013

I went out of Malaysia for the first time! :P

bAbbLinG bY nAmeLeSs
Saya ialah seorang perempuan yg percakapannya sedikit kurang sopan dengan unsur kasar sedikit tinggi. Bukan nak berbangga pun. Dengan perangai sedemikian, ramai yang menyangka saya ni makhluk yg gemarkan cabaran, permainan yg menduga kehebatan jantung. 

Well.. Malas nak riak, roller coaster, segala jenis ride kat theme park memang selamat tinggal la.Apa benda semua itu? Say no laju2! Tiba2 pergi Universal Studio Singapore pula. Apa barang, pembaziran amalan syaitan je sebab pergi kalau takat pergi untuk sightseeing. 

Tapi kawan2, saya super gembira pergi sana ok! Macam sangat best! Siapa kata pergi sana untuk naik roller coaster penuh cabaran? I tak naik pun I still gembira laju2 ok. Kawan2 terpaksa menipu kata yg ni ok, tak seram sangat. yg ni budak2 je yg naik ok. tak payah nk seram sangat. Banyak bagi kata2 perangsang.. Sebab penipuan terancang mereka, I naik jugak Transformer tu ok. dan saya keluar dengan kepuasan! SANGAT GEMBIRA! Hee.. Tak try, tak tahu.. *tapi still say NO to roller coaster*

kalau ride indoor, I can tolerate. Baru tahu ability sendiri. lalala~ Kalau roller coaster nampak awak kepul2, rasa nak terbang bajet badan ringan, 40 kg ke? Ei, shame on you! *tak kisah la. shame pun shame la. konon redha*

so folks, pergila USS. Sana gembira. :D 
Sebenarnya macam dah lama gila tak melepak jauh2.. *pertama kali pakai passport, I'm too happy, too jakun*, it's a real great escape. 

Here's some photos! =)








1 rEveRsE bAbbLinG =) on "I went out of Malaysia for the first time! :P"

nAmeLeSs on January 8, 2014 at 8:18 PM said...
This comment has been removed by the author.
 

~nAmeLesS BabBleR~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal